ЗРТМ: Распоред на предавања – Модул 3, прв дел

ЗРТМ: Распоред на предавања – Модул 3, прв дел

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 3 прв дел, што ќе се одржи во периодот од 25 до 27 септември 2020 година во хотелот „Истатов“ во Дојран.

МОДУЛ 3, ПРВ ДЕЛ – РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,