ЗРТМ: Модул 3 – распоред на предавања

ЗРТМ: Модул 3 – распоред на предавања

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 3 што ќе се одржи во периодот од 4 до 6 ноември 2016 година во хотел „Лоџ“ во Маврово.

РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,