ЗРТМ: Модул 1, прв дел

Пред почетокот на натпреварувачката сезона, ЗРТМ организира прв дел од Модул 1 што ќе се одржи во периодот од 16 до 18 септември 2016 година во хотел „Бистра“ во Маврово.

Рокот за пријавување е до 05.09.2016 година.

МОДУЛ 1, ПРВ ДЕЛ – РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,