ЖРК ПРИЛЕП

ЖРК ПРИЛЕП

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: –

Tелефон: 076/222-711

Одговорно лице: ГОРАН ЈАНКОВ (076/222-711; 070/308-866)

Е-mail: zrkprilep@yahoo.com

Сала: СОУ Ристе Ристески – Ричко (Населба Точила бб, 7500 Прилеп)

Боја на дресови: портокалов, бел шорц: плав, бел

Голмани: црвен, зелен
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,