Во Македонија има 126 ракометни тренери

Во Македонија има 126 ракометни тренери

Здружението на ракометни тренери на Македонија ја објави листата на тренери кои се нивни членови, според која 126 лица имаат тренерска книшка. Тоа е зголемување во однос на лани, и тоа за речиси двојно, што укажува на тоа дека се повеќе лица се решаваат да станат тренери, и да работат со различни старосни категории.

 

Во прилог е списокот на членови на ЗРТМ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,