Тренерите Стојановиќ и Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари родени 2004/2005 повикани за селекција

Тренерите Стојановиќ и Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари родени 2004/2005 повикани за селекција

Тренерите на машката ракометна селекција на ракометари родени 2004/2005 година и помлади г-дин Радослав Стојановиќ и г-дин Кирил Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари повикани за селекција.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЈА

Собирот е закажан на ден 14.12.2019 во СС Автокоманда со почеток во 10:00 часот.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,