СООПШТЕНИЕ

Ракометната федерација на Македонија ја известува спортската јавност дека во координација со директорот на машките репрезентации г-дин Милчо Чакарески, заеднички донесоа одлука за прекин на досегашниот ангажман.  

Г-дин Милчо Чакарески ја извршуваше функцијата спортски директор во период од март 2016 до септември 2019, поради персонални професионални ангажмани г-дин Чакарески се повлекува од функцијата во стручниот штаб на машките ракометни репрезентации.

Во периодот кој следува УО на РФМ ќе постави нов вршител на функцијата.

Спортски поздрав.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,