Седница на УО на РФМ

Седница на УО на РФМ

Ве известуваме дека II-рата седница на УО на РФМ се закажува на ден 20.04.2015 (понеделник) со почеток во 13.00 часот во просториите на Ракометна Федерација на Македонија во Скопје.

 

 

Во прилог:

  • Дневниот ред за II-ра Седница на У.О на Ракометна Федерација на Македонија.

Dneven red na II-ra sednica na UO na RFM

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,