Седница на УО на РФМ – Дневен ред

Седница на УО на РФМ – Дневен ред

Во среда (24 февруари 2016 година), со почеток од 13:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија во Скопје, ќе се одржи седница на Управниот Одбор на РФМ.

ДНЕВЕН РЕД

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,