РК ВАРДАР

РК ВАРДАР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: Бул. АСНОМ бр.1, 1000 Скопје

Одговорно лице: Давор Стојановски (075/365-912)

E-mail: contact@rkvardar.com; davor@zrkvardar.com

Интернет страница: www.rkvardar.com.mk

Сала: СЦ Јане Сандански (Бул. АСНОМ бр.1; тел. 02/2400-075)

Боја на дрес: црвено-црн / бел

Голмани: црвен / црн

[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,