РК ТЕКСТИЛЕЦ

РК ТЕКСТИЛЕЦ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.бул.ЈНА бб, 2000 Штип

Одговорно лице: ДАВЧЕ ПЕНЕВ (070/322-632); ПАВЛЕ ТОДОРОВ (078/473-955);

Сала: сала при ОУ Тошо Арсов
ул.бул.ЈНА бб, 2000 Штип

Боја на дресови: плав,бел шорц: плав,бел.

Голмани: зелен, црвен, жолт.
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,