РК СТРУГА

РК СТРУГА

[columns]
[four-columns]
струга

 

 

 

 

 

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Ул. Владо Малески Тале бр.5  Tел: 046/788 – 318

Одговорно лице:

Ана Нелоска (078-272-438)

Ристе Миноски (070-352-297)

Интернет страница: /

Сала: Тими – Струга

Боја на дресови: син / црвен / црн

Голмани: црн / син / зелен

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,