РК ПРОЛЕТ 62

РК ПРОЛЕТ 62

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Ул. Бојмија бр.1/1-41, 1000 Скопје

Одговорни лица:

Сашо Огњановски (075/222-333);

Петар Тотиќ (070/333-319)

E-mail: rkprolet62@yahoo.com; saleogn@gmail.com; toticpetar@yahoo.com

Сала: Македонско Сонце населба Пролет , Ул. Мирче Ацев бб; Сала на ОУ 11 Октомври

Боја на дрес: жолт / зелен
Боја на шорц: црн
Голмани: црн / црвен / жолт

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,