РК ПРЕСПА 2010

РК ПРЕСПА 2010

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: с.Грнчари Ресен, 7310 Ресен

Одговорно лице: ИЛЧЕ МАРКОВСКИ, ИВАН АНГЕЛКОВСКИ (078/233-411), ОЛИВЕР РОМЕВСКИ (070/978-851)

Сала: РЕСЕН
ул.Иво Лола Рибар

Боја на дресови: сино-црни,жолто-црни шорц: бел,црн.

Голмани: зелен.
[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,