РК ПЕЛИСТЕР

РК ПЕЛИСТЕР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: Ул. Климент Охридски бр.21, 7000 Битола (тел. 047/238-834)

Одговорни лица:

Ана Трифуновска 076/598-936

Борче Корлевски 075/209-880

E-mail: rkpelister@yahoo.com

Сала: Младост (Ул. Партизанска бб, 7000 Битола)

Боја на дрес: зелен / бел
Боја на шорц: зелен / бел
Голмани: зелен со сив / црн со зелен

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,