ЖРК ПЕЛИСТЕР

ЖРК ПЕЛИСТЕР

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.Лазо Трповски бр.8, 7000 Битола

Одговорно лице: ГЕОРГИЕВСКИ ДАНЕ (071348483; 075838777)

mail: zrkpelister2012@yahoo.com

Сала: Младост
ul.Партизанска бб, 7000 Битола

Боја на дресови: зелен,син..

Голмани:црн.
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,