РК ОХРИД 2013

РК ОХРИД 2013

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Бул. Туристичка бр.Б-1, 6000 Охрид тел: 046/231-535; факс: 046/262-564

Одговорно лице:

Горан Недевски (070/334-604)

Ѓоко Апостолов (072/249-782)

E-mail: rkohrid2013@yahoo.com

Интернет страница: /

Сала: СРЦ Биљанини Извори (Бул. Туристичка бр.Б-1, 6000 Охрид)

Боја на дрес: бел / син

Боја на шорц: бел / син

Голмани: црвен / жолт

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,