РК МЕТАЛУРГ

РК МЕТАЛУРГ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот:  Ул. Јани Лукровски бр.6, 1000 Скопје

Одговорни лица:

Зорица Блажевска (078/576-785)

Филип Христов (072/310-392)

Контакт телефон: 02/3172-621; Факс: 02/3172-621;

E-mail: zorica.blazevska@gmail.com;  filiphristov.rkm@gmail.com

Интернет страница: www.rkmetalurg.mk

Сала: Автокоманда (Ул. Јани Лукровски бр.6; тел.02/3172-621)

Боја на дрес: син / бел
Боја на шорц: син / црн
Голмани: жолт, црвен, црн
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,