ЖРК ЃОРЧЕ

ЖРК ЃОРЧЕ

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: ул.Лихнида бб Ѓорче Петров-Скопје
Гимназија Кочо Рацин- Ѓорче Петров-Скопје

Одговорно лице: ВЛАДИМИР РАДИЌ (078/433-868; 070/891-101)

mail: radicrakomet@gmail.com

Сала: Гимназија Кочо Рацин-Ѓорче Петров
ул.Црвена Армија-Македонска војска бб, 1000 Скопје

Боја на дресови: жолт,црн/шорц-жолт,црн

Голмани:црн.
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,