РК Бутел

[columns]
[four-columns]бутел

 

 

 

 

 

 

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Ул.Дрезденска бр.52-Скопје 1000

Одговорни лица:
Влатко Тасевски (077/621-783)

Александар Стефанов (070/291-297)

E-mail: rakometenklubbutel@gmail.com

Сала: Бутел

Боја на дрес: бел / син

Боја на шорц: бел / син

Голмани: црн

[/three-four-columns]
[/columns]

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,