Резултати од првата Лиценца и информација за полагање втора Лиценца за судии и делегати-контролори

Резултати од првата Лиценца и информација за полагање втора Лиценца за судии и делегати-контролори

Второто полагање лиценца (физички и теоретски тест) за сезона 2016/17 ќе се одржи во Скопје на 17.09.2016 година (сабота). Физичкиот тест ќе почне од 09:00 часот во салата Автокоманда во Скопје, а теоретскиот тест е закажан од 10:00 часот во Универзитетска библиотека Скопје. Целото известување за полагање втора лиценца за сезона 2016/17 на ОВОЈ ЛИНК.

РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВАТА ЛИЦЕНЦА ЗА СУДИИ И
ДЕЛЕГАТИ – КОНТРОЛОРИ

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,