Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

Распоред на натпревари: Сениорски лиги на Македонија

На вчерашните конференции за клубовите во Сениорските македонски ракометни лиги, преку извлекување на натпреварувачки броеви одредени беа распоредите на натпревари за претстојната натпреварувачка сезона 2016/17.

Распоред на натпревари – Суперлига Мажи (почеток 16/17 септември)

Распоред на натпревари – Суперлига Жени (почеток 16/17 септември)

Распоред на натпревари – Прва Лига Мажи (почеток 01/02 октомври)

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,