Пријавување за учество во Сениорски лиги на Македонија – Сезона 2016/17

Пријавување за учество во Сениорски лиги на Македонија – Сезона 2016/17

– СУПЕР ЛИГА МАЖИ
(Пријавување до 15.08.2016)

ПРВА ЛИГА МАЖИ
(Пријавување до 15.08.2016)

СУПЕР ЛИГА ЖЕНИ
(Пријавување до 15.08.2016)

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,