Пријавување за учество во Млади категории – Сезона 2016/17

Пријавување за учество во Млади категории – Сезона 2016/17

Напомена: Со доставените пријави, клубовите задолжително да достават и извод од Централен Регистар, не постар од 6 (шест) месеци:

МЛАДИНСКА ЛИГА МАЖИ (Ген.1996 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

МЛАДИНСКА ЛИГА ЖЕНИ (Ген. 1998 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

КАДЕТСКА ЛИГА МАЖИ (Ген. 1998 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

КАДЕТСКА ЛИГА ЖЕНИ (Ген. 2000 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

ПИОНЕРСКА ЛИГА МАЖИ (Ген. 2000 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

ПИОНЕРСКА ЛИГА ЖЕНИ (Ген. 2002 и помлади)
(Пријавување до 15.08.2016)

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,