Пријава за учество во Прва машка ракометна лига за натпреварувачка сезона 2019/2020

Пријава за учество во Прва машка ракометна лига за натпреварувачка сезона 2019/2020

Ве известуваме дека пријавувањето на екипи за учество во системот на натпревари во Прва машка ракометна лига за сезона 2019/2020 ќе биде најдоцна до 31.07.2019 год. (среда).

Потребни документи за пријавување:
  • Пријава за учество во лига со потпис и печат од овластено лице на клубот
  • Решение за вршење дејност спорт издадено од Агенција за млади и спорт
  • Тековна состојба од централен регистар, не постара од 6 месеци

Документите може да се достават лично до координаторот на лигата или скенирани на e-mail: metalarikm@gmail.com

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,