Пријава за учество во Национално Првенство

Пријава за учество во Национално Првенство

Супер Лига Мажи
(пријавување до 01.08.2015)

Прва Лига Мажи
(пријавување до 15.07.2015)

Супер Лига Жени
(пријавување до 15.07.2015)

Прва Лига Жени
(пријавување до 15.07.2015)

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,