Последен модул 1 за тренери

Во периодот 10-12 Мај 2015 год.во Дојран по трет и последен пат во оваа сезона ќе се одржи првиот дел Модул I. Согласно Правилникот за лиценцирање на ракометни тренери Модулот е дел од задолжителна едукација за стекнување лиценца за натпреварувачката сезона 2015/16.

Пријавување на кандидатите најдоцна до 01 Мај 2015 на:

zrtmakedonija@gmail.com,

ddamjanovska@macedoniahandball.com.mk

 

Повеќе детали во прилог

Modul I – 1 del, Maj 2015

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,