Полугодишна конференција – Млади категории

Полугодишна конференција – Млади категории

Полугодишната конференција за клубовите од Младинските лиги (мажи и жени) ќе се одржи на ден 16.02.2017 (четврток) во просториите на РФМ со почеток од 11:00 часот.

Полугодишната конференција за клубовите од Кадетските и Пионерските лиги (мажи и жени) ќе се одржи на ден 16.02.2017 (четврток) во просториите на РФМ со почеток од 12:00 часот.

Дневен ред:

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,