Покана за прес-конференција

Покана за прес-конференција

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната федерација на Македонија ве поканува на прес-конференција по повод одлуките кои ќе бидат донесени во рамки на редовната седница на Управниот Одбор.

Прес-конференцијата ќе се одржи на 31.03.2017 г. (петок), во просториите на РФМ, со почеток 13.00 часот.

Со почит,
Ракометна Федерација на Македонија

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,