Организирање на Модул 2 – прв дел

Организирање на Модул 2 – прв дел

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 2 – прв дел од едукацијата на тренери според РИНК конвенцијата.

 

Повеќе детали во прилог

raspored MODUL 2 prv del Juni 2015

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,