Одредени казните за мечот Прилеп – Металург 2

Одредени казните за мечот Прилеп – Металург 2

Врз основ на Статутот на РФМ и Дисциплинскиот Правилник на Ракометната федерација на Македонија, Првостепената дисциплинската комисија на РФМ, со Претседател Димитар Ристовски, и членови на комисијата Драги Огненоски и Влатко Мицев, на состанокот одржан на ден 15.10.2014, по разгледување на потребната документација, ја донесе следната одлука.

 

Одлука

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,