Куп на Македонија (мажи) – Делегирање Полуфинале и Финале

Куп на Македонија (мажи) – Делегирање Полуфинале и Финале

ДЕЛЕГИРАЊЕ КУП ПОЛУФИНАЛЕ И ФИНАЛЕ – МАЖИ

ПОЛУФИНАЛЕ

Рк Металург – Рк Бутел Скопје

Куманово, 10.05.2019 год. (петок) – 17:00 часот – Сала: Куманово

Судии: Георгиевски Димитар – Георгиевски Дејан / Скопје

Дел-контролори: Николовски Ацо – Камишевски Душко / Скопје

Рк Вардар – Рк Еурофарм Работник

Куманово, 10.05.2018 год. (петок) – 20:00 часот – Сала: Куманово

Судии: Металари Исмаил – Николовски Ненад / Скопје

Дел-контролори: Наумовски Русе – Чавдаров Васил / Скопје-Богданци

ФИНАЛЕ – Пренос на ТВ ТЕЛМА

Рк Вардар – Рк Еурофарм Работник / Рк Металург – Рк Бутел Скопје

Куманово, 11.05.2019 год. (сабота) – 20:00 часот – Сала: Куманово

Судии: Начевски Ѓорѓи – Николов Славе / Скопје

Дел-контролор: Металари Камер – Петров Благој / Скопје-Велес

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,