Конкурс за полагање на млади ракометни судии

Конкурс за полагање на млади ракометни судии

Ракометната Федерација на Македонија и Здружението на ракометни судии на Македонија, објавуваат Конкурс за полагање на млади ракометни судии.

Право на учество на Конкурсот имаат сите граѓани на Република Македонија на возраст од 16 до 32 години.

Пријавувањето за Конкурсот се врши со доставување на уредно пополнета пријава (CV) на електронска адреса (e-mail): kmetalari@macedoniahandball.com.mk и zrsmsk@yahoo.com.

Конкурсот трае до 30.07.2016.

КОНКУРС ЗА ПОЛАГАЊЕ НА МЛАДИ РАКОМЕТНИ СУДИИ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,