Конкурс за избор на Генерален Секретар на Ракометна Федерација на Македонија

Конкурс за избор на Генерален Секретар на Ракометна Федерација на Македонија

Врз основа на Одлуката на УО на РФМ број 02-372/1 донесена на 25.02.2021 година, а согласно член 64 од Статутот на РФМ, Комисијата за спроведување на избор за Генерален Секретар на работниот состанок одржан на ден 26.02.2021 година донесе одлука за распишување на Конкурс за избор на Генерален Секретар на Ракометна Федерација на Македонија.

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР

Конкурсот е објавен на 02.03.2021 година и трае заклучно со 09.03.2021 година.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,