Категории на тренери согласно РИНК конвенција

Категории на тренери согласно РИНК конвенција

Со оглед на тоа што РФМ ја потпиша РИНК конвенцијата во рамките на ЕХФ, тренерската организација направи категоризација на тренерите што се членови на оваа организација.
Сите се поделени во три категории, од највисоката трета категорија, до најниската, прва категорија.

Во прилог е списокот на категориите и имињата на тренерите во која спаѓаат

 

Категоризација на тренери

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,