Известување за полугодишна конференција на клубови од Сениорски лиги и Младински лиги на Македонија

Известување за полугодишна конференција на клубови од Сениорски лиги и Младински лиги на Македонија

Полугодишната конференција на клубовите од Сениорските и Младински лиги на Македонија во машка и женска конкуренција ќе се одржи во просториите на РФМ во Скопје на 25 декември 2019 (среда) со почеток од:

-супер машка лига со почеток во 12:00 часот,
-женска ракометна лига со почеток во 12:00 часот,
-прва машка ракометна лига со почеток во 11:00 часот,
-младинска машка и женска ракометна лига со почеток во 13:00 часот,
-кадетска машка и женска ракометна лига со почеток во 13:30 часот
-пионерска машка и женска ракометна лига со почеток во 14:00 часот

    ДНЕВЕН РЕД ЗА ПОЛУГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА СЕНИОРСКИ И МЛАДИНСКИ ЛИГИ

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,