Известување за полагање на втора лиценца

Известување за полагање на втора лиценца

Второто полагање на лиценца (физички и теоретски тест) на ракометните судии и делегати-контролори за сезона 2015/16, ќе се одржи во Скопје на 19 септември 2015 година:

– 09:15 – Сала Автокоманда, Физички тест
– 10:15 – Универзитетска библиотека, Теоретски тест

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО СУДИИ И ДЕЛЕГАТИ-КОНТРОЛОРИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ВТОРА ЛИЦЕНЦА

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,