Известување за полагање лиценца за сезона 2018/19

Известување за полагање лиценца за сезона 2018/19

Првото полагање лиценца за судии и делегати-контролори (физички и теоретски тест) за сезоната 2018/19 ќе се одржи во Скопје на 25.08.2018 година (сабота). Втората лиценца ќе се одржи во Скопје на 08.09.2018 година.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2018/19

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,