Известување за полагање лиценца за сезона 2016/17

Известување за полагање лиценца за сезона 2016/17

Првото полагање лиценца за судии и делегати (физички и теоретски тест) за сезоната 2016/17 ќе се одржи во Прилеп на 27.08.2016 година. Втората лиценца ќе се одржи во Скопје на 10.09.2016 година.

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ЛИЦЕНЦА ЗА СЕЗОНА 2016/17

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,