Известување за медиумите: Акредитирање за натпревар Македонија – Чешка

Известување за медиумите: Акредитирање за натпревар Македонија – Чешка

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификациски натпревар за СП 2017 што ќе се одигра на ден 15.06.2016 од 20:00 часот во ВИП Арена „Борис Трајковски“ помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка, можете да ги испраќате на следнава e-mail адреса:

vmilanovska@concept.com.mk

Рокот за аплицирање е 14.06.2016 (вторник) заклучно со 16:00 часот, а подигнувањето на акредитациите е на ден 15.06.2016 (среда) од 10:00 до 12:00 часот во Канцеларијата на РФМ.

Напомена: Апликациите за акредитирање испратени по наведениот рок, нема да бидат земени предвид.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,