Известување за годишна конференција пионерска машка и женска и кадетска женска лига

Известување за годишна конференција пионерска машка и женска и кадетска женска лига

Комесарот за натпревари, закажува годишна конференција на клубовите од пионерска машка и женска и кадетска женска лига. Конференцијата ќе се одржи во Скопје на ден 27.08.2019 год. (вторник) со почеток во 10:00 часот во хотел Континентал – Кристална Сала.

ДНЕВЕН РЕД

1. Разгледување на годишните извештаи од натпреварувачка сезона 2018/19 од:
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.
2. Разгледување на предлог пропозиции за натпреварувачката сезона 2019/2020.
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.
3. Утврдување на почеток на есенска полусезона.
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.
4. Влечење на натпреварувачки броеви
– кадетска женска
– пионерска женска и
– пионерска машка лига.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,