Известување за годишна конференција прва машка ракометна лига

Известување за годишна конференција прва машка ракометна лига

Почитувани,

На ден 16.08.2019 (петок), ќе се одржи годишна конференција на клубови од прва машка ракометна лига. Конференцијата ќе се одржи во хотел Континентал (конференциска сала) со почеток во 12:00 часот.

Дневен ред:

  1. Извештај за минатата сезона
  2. Систем за натпреварувачка сезона 2019/2020
  3. Предлог за почеток на новата сезона
  4. Разно

 

Со почит,

Координатор на прва машка лига

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,