Информација за медиуми

Информација за медиуми

Почитувани претставници на медиумите,

Согласно насоките и мерките за заштита и превенција од вирусот CoVid-19, Ве известуваме дека на ден 13.02.2021 (сабота) со почеток во 12.00 часот ќе биде организирана online (без присуство) прес-конференција за медиуми врска одржаната online Седница на Управен Одбор на РФМ (12.02.2021).

Ве молиме Вашето присуство на online прес-конференцијата за медиуми да го најавите на емаил адресата: handball@macedoniahandball.com.mk(12.02.2021 до 18.00 часот), и да наведете Ваша електронска адреса за приклучување на закажаната оnline прес-конференција.fullxxxvideos.ccfullxxxvideos.cc  

 

Со почит,

Ракометна Федерација на Македонија

12.02.2021

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,