Годишна конференција за клубови од Прва Лига Мажи

Годишна конференција за клубови од Прва Лига Мажи

Комесарот за натпревари закажува годишна конференција на клубовите од Првата машка ракометна лига. Конференцијата ќе се одржи во Скопје на ден 30.08.2016 (вторник) со почеток од 11:00 часот во просториите на Ракометната Федерација на Македонија.

Дневен ред:
1. Разгледување на годишен извештај за Прва машка ракометна лига.
2. Разгледување на предлог Пропозициите за Прва машка ракометна лига за натпреварувачка сезона 2016/17.
3. Предлог за почеток на есенска полусезона.
4. Влечење на натпреварувачки броеви.

Комесар за натпревари,
Камер Металари

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,