Годишна конференција на клубови од младински, кадетски и пионерски лиги

Годишна конференција на клубови од младински, кадетски и пионерски лиги

Конференциите ќе се одржат во просториите на РФМ во Скопје на 15 септември 2015 година (вторник). Прва, со почеток од 10:00 часот ќе се одржи Конференцијата за клубовите од кадетските и пионерските лиги во машка и женска конкуренција, додека во 11:00 часот ќе започне Конференцијата за клубовите од младинските лиги во машка и женска конкуренција.

На Конференциите ќе се разгледуваат Пропозициите за натпреварување, а ќе бидат одредени и распоредите на натпревари за претстојната сезона.

ДНЕВЕН РЕД НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КЛУБОВИ ОД КАДЕТСКИ И ПИОНЕРСКИ ЛИГИ

ДНЕВЕН РЕД НА ГОДИШНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КЛУБОВИ ОД МЛАДИНСКИ ЛИГИ

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,