(ФОТО) Собир на сениорската машка репрезентација

(ФОТО) Собир на сениорската машка репрезентација

EP 2020 (rakomet-kvalifikacii) Sobir na Makdonija 22.10.2018-2348EP 2020 (rakomet-kvalifikacii) Sobir na Makdonija 22.10.2018-2345EP 2020 (rakomet-kvalifikacii) Sobir na Makdonija 22.10.2018-2293

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,