Горан Антевски

Информација за медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ве известуваме дека по завршувањето на утрешниот квалификационен натпревар помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка за ЕП 2016, прес-конференција нема

Прочитај повеќе

Покана за прес конференција

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека по повод претстојниот квалификационен натпревар помеѓу националните селекции на Македонија и Чешка за ЕП2016

Прочитај повеќе

Акредитирање на медиумите за мечот Македонија – Чешка

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот квалификационен натпревар на ден 14.06.2015 помеѓу националните селекции на Македонија

Прочитај повеќе