3 Седница на Управен Одбор на РФМ

3 Седница на Управен Одбор на РФМ

Во вторник (6 септември 2016 година) со почеток од 12:00 часот во просториите на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија, ќе се одржи 3-та Седница на Управниот Обдор на РФМ.

ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦАТА

uo dneven red

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,