март 12, 2021

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Ве информираме дека Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35 од Статутот поради итност на донесување на одлука согласно Член 3 точка

Прочитај повеќе