август 7, 2020

Информација за извлекување за Прва Лига мажи и Супер Лига Жени

Ве информираме дека Извлекувањето на групите за Прва Машка Лига и извлекувањето на редните броеви за одредување на редоследот на натпреварите во Супер Женска Лига за натпреварувачка сезона 2020/2021  ќе се

Прочитај повеќе